Fritid

En leder skal sætte ambitiøse mål

Sponsoreret

Husk at få dine ledere uddannet. Stifinderprogrammet er et uddannelses- og udviklingsforløb for ledere, der har eksisteret siden 1994.  

Når man har en virksomhed, så er det meget vigtigt at have fokus på lederudvikling.  En leder har et stort ansvar både arbejdsmæssigt i virksomheden, men vedkommende har også ansvar for en række medarbejdere, og særligt her er det enormt vigtigt at vide, hvordan man bedst varetager en lederrolle.

Stifinderprogrammet er en uddannelse i ledelse, der har eksisteret siden 1994, da Lazze Zäll lavede programmet ud fra tanken om, at fremtiden formes af den, som ser den. I dag er der 2.000 Stifindere, som kommer fra mere end 750 virksomheder fordelt på 20 forskellige lande.  Stifindere er ekstraordinært gode til at skabe forandringer og ambitiøse resultater i deres organisationer, og derfor er de værdifulde at have på en arbejdsplads.

Stifinderprogrammet består af tre modler, hvor deltagerne får mulighed for at arbejde med deres personlige ledelsesstil, Formålet og visionen med programmet er at inspirere lederes til at udforske og udfordre deres holdninger, adfærd og muligheder for at udvikle dem selv og deres lederskab. For at blive en stærk leder er det vigtigt at sætte og realisere nogle ambitiøse mål, som både kan være til glæde for en selv og for virksomheden. Det er netop noget af det, man får undervisning i på programmet, og der bliver sat nogle konkrete mål samt værktøjer til at nå målene.