Fritid

Har du noget, du skal have makuleret?

Sponsoreret

Hvis du har noget, der skal makuleres, så kig forbi Easytech.dk og find det store udvalg af makulatorer og makuleringsmaskiner.

Nogle ting skal bare slettes. Hvad enten det er der hjemme, på arbejdspladsen eller et helt tredje sted, så skal nogle ting skæres i strimler. Og det er netop det, man har en makulator til. Hos Easytech finder du et stort udvalg af makuleringsmaskiner eller makulatorer, og de har også tilbehør som eksempelvis plastposer til makulering samt olie til maskinerne.

Du kan eksempelvis finde makuleringsmaskinen Rexel Style+ konfetti makuleringsmaskine. Det er et meget unikt produkt, der passer rigtig godt enten til det lille kontor eller hjemme til privaten. Den reducerer A4 ark til konfetti cut, hvilket vil sige 4 x 23 mm. Den tager maksimalt 5 ark ad gangen, og den kan også makulere kreditkort, sådan at du kan skaffe det ad vejen, hvis det ikke længer er gyldigt. Den kan indeholde op til 12 liter, og så har den en udstræksskuffe, der gør tømningen meget nem. Den har også en automitisk start/stop-funktion, og derfor er den utrolig let at betjene.

Hvis du synes, det lyder som et produkt for dig, eller du er på udkig efter en makulator med lidt større kapacitet eller har andre krav, så kig forbi Easytech, og du finder det, du har brug for.