Fritid

Jeans til den modne kvinde

Sponsoreret

Med et par jeans fra Bessie Jeans er komfort og kvalitet altid en del

Det danske fashion brand, Bessie Jeans laver jeans til den modne kvinde, hvor der altid er tænkt på komfort, pasform og kvalitet. Hos sannec.dk er udvalget af Bessie jeans bredt med mange forskellige modeller. Alle modellerne er lavet med det formål om at kunne passe til alle kvinder uanset kropsform og alder. Jeansene kan derfor fås i størrelsen fra 26 til 36 tommer, og i 3 benlængder fra 30-34.

Hos sannec.dk kommer der nye kollektioner af Bessie Jeans to gange om året. Forår og efterår får de nye jeans på lager, der både er de mere basics som modellen Bessie Power- P98 Navy Bengalin Stretch eller de mere trendy modeller, der inkluderer 7/8 længde buksen- Bessie Penny Jeans 7/8 check print. 7/8- modellen er utrolig populær hos både Bessie Jeans og sannec.dk, der har mange forskellige at vælge mellem. Jeansene sælges i sort og navy blå, med et snit og en pasform, der sidder godt på de fleste kvinder, og gør det til en god oplevelse at gå med dem.