Fritid

Pas på ryggen: Højbed gør havearbejdet lettere

Sponsoreret

Lyngeshop har en elegant produktserie i højbede til dig, der gerne vil gøre havearbejdet lidt lettere, sådan at du ikke skal belaste ryggen for meget, når du står og luer ud.

Leder du efter et højbed? Så er du kommet til det rette sted. Lyngeshop.dk har nemlig en fin serie af højbede, der kan leveres både med og uden sneglekant. De kan levere kvalitetshøjbede i op til 75 cm højde, sådan at du undgår de almindelige rygsmerter, når du arbejder i jorden samt at rødderne på dine planter kan nå dybt.

Et højbed er både flot og anderledes, det giver en dybde i haven, og så er det meget nemmere at holde. Det er det blandt andet, fordi man ikke skader ryggen på samme måde ved at skulle bøje sig ned, når man luer ud. Derudover har ukrudtet også sværere ved at nå op i højden. Hvis man tilmed vælger en model med sneglekant, så kan man undgå at skulle gå ude med lommelygten hver aften for at jagte sneglene.

Find det store udvalg af forskellige højbede hos Lyngeshop og find lige præcis den type, du er ude efter, som passer til din have og dine behov.