Fritid

Sætter du pris på unik gastronomi og forkælelse i verdensklasse?

Sponsoreret

Ambitionerne er tårnhøje og det har de været fra starten. Vi vil være en af de bedste restauranter i Nordjylland!

Vi har ringet gamle kollegaer, køkkenchefer og de dygtigste kokke op i hele landet. Teamet er samlet en velindrettet restaurant med sans for detaljerne, står nu klar. Et ønske og en klar ambition om at hæve den gastronomiske tilgang til mad i Nordjylland og Danmark.

Få en unik oplevelse på Gourmet-restaurant i Blokhus

Strandhotellets restaurant er en klassisk og uformel fusion mellem det danske og franske køkken. Det skal smage af noget, og skal være lokalt. Vi er innovative i vores tilgang og vi kan finde på at servere alt fra dansk klassisk smørrebrød med rødspætte til en fransk tatar med jordskokkechips.

I sommerhalvåret er vi utrolig stolte af vores smukke gårdhave, som er den oplagte frokost og middagsdestination. Gårdhaven er en flot kombination af træer, planter, blomster og absolut et besøg værd.

Restaurant Blokhus på Strandhotellet i Blokhus byder på enestående gourmet- og restaurantoplevelser i behaglige vesterhavsomgivelser. Morgen, middag og aften og løbende gennem dagen vil vi stå klar til at tage i mod jer, og sørge for at i vil gå herfra med en oplevelse i sent vil glemme.