Fritid

Dulong – tidløse smykker til stilbevidste kvinder

Sponsoreret

Selvom du ikke kender Dulong, så kender du nok deres smykker. I hvert fald har de klassiske, enkle og alligevel hypermoderne Kharisma-ørenringe gjort et rungende indtog i modebilledet.

De enkle smykker udemærker sig ved at passe til alt tøj, og virkelig løfte et look på en enkel måde. Smykker fra Dulong Fine Jewelry er minimalistiske og tidløse, og samtidig har de et karakteristisk råt look, som gør dem velegnede til enhver begivenhed – og både til hverdag og fest. Smykkernes enkle udtryk gør også, at de egner sig til enhver stilbevidst kvinde, og du har rig mulighed for at tilpasse dem til lige præcis din personlige stil.

Mix og match dine smykker med Dulong

Du kan bl.a. få Dulong smykkerne til at matche din personlige stil fordi du har mulighed for at tilkøbe vedhæng, for eksempel Star, Globe, Bell eller Cleo, så du kan sætte dit helt eget præg på dine smykker fra Dulong Fine Jewelry. Vedhængene er typisk også enkle og findes også med kulører i de fine ædelstene og halv-ædelstene.

Du kan naturligvis også mixe og matche med andre vedhæng, måske har du allerede noget som kan kombineres med Dulong, for et helt unikt og personligt udtryk. Se et stort udvalg af Dulong smykker hos Guldsmed-Lauridsen.dk

I Dulongs kollektioner finder du også de fineste ørestikker og ørehængere og øreringe. Alle smykkerne fås i flere forskellige størrelser og i fem forskellige ædle materialer; guld, hvidguld, pink guld, sølv og oxideret sølv. Der er altså garanti for, at du kan finde lige nøjagtig, det du ønsker.

Juveler og designer sikrer kvalitet

Bag smykkefirmaet Dulong Fine Jewelry står Marianne Dulong og Anja Camilla Alajdi, som er henholdsvis juveler og designer. Sammen har de stiftet brandet Dulong Fine Jewelry, som er kendetegnet ved at være eksklusivt og have fokus på smukt og godt håndværk.