Fritid

El løbehjul – et nemt og hurtigt transportmiddel

Sponsoreret

I byen bor der flere og flere mennesker, men med mindre plads til at parkere alle de forskellige transportmidler. Det er blevet nødvendigt at finde på andre transportmidler, som stadig er hurtigere end de ben du er født med. Man behøver ikke at bruge ret lang tid en større by, inden man opdager, at den umiddelbare løsning på dette problemer, er el løbehjulet. Dette skyldes selvfølgelig, at et el løbehjul ikke fylder det samme som en cykel, men samtidig tilbyder en hastighed, som sagtens kan måle sig med en cykel. Derudover er det praktisk, at løbehjulet let kan foldes sammen og man kan derfor let tage det med sig, uanset om man skal med bus eller tog.

Dette bør du overveje

Ingen du går ud og investerer i et el løbehjul, er der nogle ting som du bør overveje. Det er forskelligt hvor mange kilometer et løbehjul kan køre, på en enkelt opladning. De fleste modeller kan køre 15-20 kilometer. Hvis den distance du skal tilbagelægge, er længere, skal du enten medbringe en oplader eller tage et tog eller bus noget af vejen. Du må kun færdes på cykelstien, hvilket bør være en overvejelse. Hvis du ikke kan køre på cykelsti hele vejen, bliver du nød til at trække på den pågældende strækning.

Større børn, som er vant til at navigere i trafikken, kan sagtens bruge et el løbehjul, du skal blot huske at give dem en hjelm på. God fornøjelse med dit el løbehjul.