Fritid

Indret børneværelset med motiver på væggene

Sponsoreret

Står du netop og er i gang med at indrette børneværelset? Eller måske synes du bare, at dit barn trænger til noget nyt at kigge på? Så er plakater en god løsning til at skabe stemning og sammenhæng i et rum.

At give sit barn noget inspirerende at kigge på er med til at stimulere deres sanser. Billeder og motiver er med til at skabe indtryk og kan påvirke dit barn intellektuelt i en ganske tidlig alder.

Plakater til børn udarter sig ofte i lyse farver, da de lyse og blide farver er med til at skabe en rolig og dynamisk stemning både i rummet i sig selv, men stemningen smitter i høj grad af på dit barn. Alle børn er meget sansende. Derfor er stemningen i rummet også afgørende for deres velbefindende, da det skal udtrykke en høj grad af tryghed og ro, så barnet kan mærke, at ”her er der godt at være”.

Mange af plakaterne til børn på vissevasse.dk afbilder et univers, som børnene kan drømme sig ind i. De har en grad af eventyr i sig alle sammen, som kan bidrage til at stimulere og udvikle børnenes fantasi. Hvem vil ikke gerne befinde sig i ”The Tree House”, trælegehuset med lyskæder i et udsprunget træ? ”The Tree House” er blot én af de eventyrlige plakater, der er at finde på hjemmesiden.

Det er altid godt at inddrage stimulans og trivsel i indretningen af et børneværelse, og hertil vil en plakat være det helt oplagte sted at starte. Plakaterne skaber et rum for fantasi og leg, som barnet kan drømme sig ind i, når det ligger i sengen eller på puslebordet.