Fritid

Sådan kommer dine medarbejdere til at elske intranettet

Sponsoreret

Vi hører ofte skrækhistorier om virksomhedernes interne intranet, der ikke fungerer efter hensigten. Det giver unødvendig stress og uro i medarbejdernes hverdag, når de skal kæmpe med at få det interne system til at fungere.

En vigtig platform for virksomheder er intranettet, og hvis man har en privat virksomhed, så har man stor indflydelse på, hvordan dette skal opsættes. Hvis det er en offentlig virksomhed, ligger der ofte flere krav, men det kan stadig godt lade sig gøre at lave de ønskede ændringer.

Vælg en skræddersyet løsning

Der findes mange løsninger af intranet og den skræddersyede standardløsning er for mange den bedste løsning. Her kan lave løsning, der samler hele virksomhedens samlede viden og dermed tager skridtet videre fra de små intranet løsninger, der kun bruges som opslagstavle. Man kan nemlig bruge intranettet som omdrejningspunkt for forretningsudvikling og de forskellige afdelinger kan dele viden med hinanden, så virksomheden hele tiden er i løbende udvikling.

Hvis du vil have et intranet, der fungerer, så skal du tage et kig på IntraActive, der er baseret på SharePoint eller Office 365. Det giver mulighed for at understøtte en række forretningsprocesser, såsom håndtering af projekter og HR-processer. Læs mere her.