Fritid

Sådan laver du din egen T-shirt

Sponsoreret

At designe din egen personlige T-shirt kan virke som en skræmmende opgave. Derfor finder du her en guide til, hvordan du laver den perfekte personaliserede T-shirt helt fra bunden af.

Vælg hvilken type T-shirt det skal være
Dette er det første trin, når det kommer til at designe din egen T-shirt. Det kan være værd at prøve de T-shirts, du har i skabet og se, hvilken stil der passer bedst eller hvilken stil, du foretrækker.

Detaljerne er vigtige, men hold det enkelt
Hvis du aldrig har lavet din egen T-shirt, er det en fordel at holde det enkelt. Et simpelt design er altid en sikker vinder fremfor en T-shirt, hvor der sker noget alle steder. Hvis du har en meget klar idé om, hvad du ønsker, så prøv det af og se, om det fungerer for dig. Du kan også tage et kig på andre T-shirts for at få inspiration i forhold til, hvad du godt kan lide.

Valg af farve
Tjek det udvalg af farver, som du kan få, før du begynder at designe din T-shirt. Det kan være, at forhandleren ikke har den farve, du har i tankerne. Det er også meget muligt, at du får gode idéer til dit design ved at kigge på forskellige farver.

Kom i gang med at lave din egen T-shirt
En god måde, at designe din egen T-shirt på, er, ved at overveje alle T-shirtens forskellige komponenter som beskrevet ovenfor. Det hele påvirker nemlig slutproduktet. Når du har fundet det perfekte design, skal du finde en forhandler og gå i gang med at få dit design på en T-shirt. Lav din egen T-shirt her.