Fritid

Moderne muleposer med tryk til arbejdspladsen

Sponsoreret

”Always Quality On Time” er LVB’s motto. Tag et kig på muleposer med tryk, hvis du vil glæde dine kolleger, eller blot vil reklamere for din virksomhed med logo eller navn på moderne muleposer. Du kan trygt stole på, at de kommer til den aftalte tid og er i høj kvalitet. 

Dygtige grafikere sørger for dit logo

Ønsker du at få din virksomheds logo eller billede trykt på muleposer, er du garanteret at få fingrene i et lækkert materiale, uanset hvilken mulepose du vælger. Kravet er, at du bestiller mindst 50 styks, og når du først har bestilt produkterne, kan de fleste af dem være fremme allerede dagen efter. LVB er specialister i logoartikler og reklamegaver – bare for at nævne et par stykker af produktemnerne. Du kan trygt stole på, at dit logo ser professionelt ud, når virksomhedens grafikere tilpasser hele designet. Det vigtigste for virksomheden er, at kunden er tilfreds, og dette sker blandt andet ud fra nytænkning og med øje for de store trends på markedet. 

I alle regnbuens farver

Når du tager et kig på udvalget af muleposer, bliver du mødt af et væld af modeller og farver, som du kan vælge imellem. Korte og lange hanke, med og uden lommer – dette er blot nogle af mulighederne. Farverne står ligeledes frit for. Skal de være neutrale og passe til alt, kan du få sort, hvid og grå, og ellers er der faktisk alle regnbuens farver. Det er bare at vælge den mulepose, du finder mest brugbar og som passer til din virksomhed, så klarer LVB resten.