Fritid

Unikke madoplevelser og lækre drinks hos Nytorv 11

Sponsoreret

Er du i Viborg, bør du tage forbi Nytorv 11 – en restaurant i Viborg, hvor du kan få stillet sulten ved en enestående madoplevelse. Hvis du ikke er i byen, er det med at tage et smut forbi, så du med venner eller familie kan få en hyggelig og gastronomisk middag.                   

Tag venner og familie med

I Viborg kan du finde flere spisesteder, men skal du forkæle dig selv lidt ekstra, er Nytorv 11 det helt rette sted. Til overkommelige priser hvor alle kan være med, kan du eksempelvis få det populære frokostbræt, som du kan dele med de andre ved bordet, til 125 kr. pr. person. I menuen indgår laksemousse, æg og rejer, og lun leverpostej med dertilhørende leverpostej. For at slutte frokosten af er der selvfølgelig også en lækker dessert med i menuen. Hver måned har du mulighed for at smage en ny menu, hvor du frit kan vælge om du ønsker 2 eller 3 retter blandt forret, hovedret og dessert. Skal du hygge lidt ekstra med veninderne, kan I alle dage opleve den populære tapas brunch, der giver god anledning til et par timers vennesnak.

Et familieforetagende med hjerterum

Tager du familien eller vennerne med på Nytorv 11, kommer I til en restaurant, hvor hjerterum er i fokus. Stedet er et familieforetagende, hvor alle har stor passion for at give gæsterne den bedste oplevelse. Har I allerede mætte maver, kan I nyde udvalget af cocktails og det særlige kort med forskellige gin og tonics. Måske kan det også friste med en cocktail før eller efter middagen. Nytorv 11 er en populær restaurant i Viborg, hvor alle er velkommen til en hyggelig og unik madoplevelse.