Fritid

Oplever du ofte hovedpine – prøv med skærmbriller

Sponsoreret

De lange dage foran en computerskærm kan være krævende for dine øjne, da øjnene skal stille skarpt og fokusere i lange perioder af gangen. Oplever du at have hovedpine i løbet af dagen, og særligt når du kommer hjem og lægger dig på sofaen – så er skærmbriller måske det, du har brug for.

Hvordan hjælper en skærmbrille?

Skærmbriller tilpasses til dit behov, så du kan se skarpt, når du sidder ved din computer – du kan altså med en skærmbrille se skarpt på korte afstande. Husk at der er forskel på læsebriller og skærmbriller. Skærmbrillerne er bedre egnet til at se længere væk, end for eksempel afstanden til en bog, hvor en læsebrille er nok. Det er jo forskelligt hvor langt væk, din skærm er placeret.

Oplever du en af følgende symptomer, når du sidder ved din computer, er det måske tegn på, at du skal have en synstest med det formål at få en skærmbrille:

  • Får du hovedpine?
  • Har du svært ved at koncentrere dig?
  • Løber dine øjne i vand eller bliver de tørre?

Du bruger muligvis briller i forvejen, men måske er din brille ikke indstillet til den afstand, du sidder i foran computeren. Derfor har du måske brug for både en hverdagsbrille og en skærmbrille.

Få taget en synstest

Hos CrossEyes finder du flotte og seje briller til ethvert behov. De tilbyder synstests, således at du kan finde den optimale brille. Her finder du et kort over deres forskellige brillebutikker, så du kan finde den butik, der er tættest på dig.