Fritid

Gå sommeren i møde i kjoler fra Munthe

Sponsoreret

En munthe kjole er uden tvivl, ikke en kjole du bør gå glip af. Mange af de smukke kjoler, som du blandt meget andet, kan finde hos kysthuset.com, er kjoler der er skabt i en høj kvalitet, og som du med det samme vil elske at have på, når vejret tillader det. 

 

Moderne boheme tøj i altid høj kvalitet

De fleste kvinder kan nok hurtigt, blive enige om at garderoben, efter mange kolde vintermåneder, trænger til en lille eller større opgradering. Og er du i tvivl om hvilket slags tøj du skal gå efter, hvorfor så ikke overveje det smukke tøj fra Munthe? 

 

En kjole er ikke bare en kjole, og særligt ikke hvis du vælger en af de mange, der er lavet hos Munthe. Du behøver sågar heller ikke gå med kjolen på den traditionelle måde, for vil du gerne bruge din yndlingskjole på en lidt anden måde, så findes der en række muligheder. 

 

Har du en løsthængende kjole, som du nyder at gå i, men vil du gerne bære den på en ny måde? Så kan du sætte den sammen med et bindebånd eller et bælte, hvilket giver kjolen et helt nyt udtryk. Samtidig fremhæver bæltet, eller bindebåndet din talje. 

 

Du kan også mixe og matche mange af kjolerne, med et par leggins eller et par stramme jeans. Dette vil uden tvivl give din kjole et nyt look, når du gerne vil bruge den på andre måder, end den traditionelle løsthængende model.