Mode og tendenser

Er du også ude efter et TAG Heuer-ur?

Sponsoreret

Mangler du det helt perfekte ur? Et af dem, der er en investering, som kan gå til alt, og som holder i mange år uden at miste værdi. Hos Chrono kan du finde et stort udvalg af de ikoniske TAG Heuer-ure.

Nogle ure holder et par år. Fordi de enten ikke er i god nok kvalitet, eller fordi de går af mode. Sådan et ur er et ur fra TAG Heuer ikke. Mærket blev grundlagt i St-Imier i Schweiz i 1860 af urmageren Edouard Heuer. I dag har TAG Heuer med sine over 150 år på bagen produceret flere forskellige serier af ure gennem årerne. Nogle af de mest kendte serier hedder Carrera og Aquaracer, som er inspireret af både motorsport og vandsport.

Chrono tilbyder et stort udvalg af brugte TAG Heuer ure i flere forskellige designs. Uanset hvilken serie af ure, man er ude efter, så bliver der aldrig gået på kompromis med kvaliteten. Både æstetikken og designet er i orden hver gang.

TAG Heuer henvender sig til en bred målgruppe, men generelt er målgruppen dem, der sætter pris på både luksuriøst design og kvalitet. De går efter den tanke, at tidtagning er en kunstform, og derfor kombinerer man det manuelle håndværk med de nyeste former inden for teknologi, som ses i hvert enkelt ur.

Tag et kig på Chronos udvalg og find lige præcis det ur, der passer bedst til dig.