Fritid

I-GIS giver dig et avanceret overblik over grundvandet

Sponsoreret

I-GIS har udviklet et webbaseret program til grundvandsforvaltning, baseret på mange års erfaring med danske depoter.

Udviklingen af GeoScene3D er baseret på geologers erfaringer med virkelige problemer ved at prøve at løse dem. GeoScene3D udbyder en integreret geologiske model, der kombinerer interaktive kort i fuld 3D og meget mere.

Baseret på 20 års bæredygtig grundvandsforvaltning i Danmark, har I-GIS udviklet et webbaseret data management system kaldet GeoSuite til at håndtere data, og det er udviklet til særligt brug i Californien og er derfor helt i overensstemmelse med deres lovgivning. Formålet er at få et indgående kendskab til hydrogeologien og dermed forvalte grundvandet på bedste måde.

GeoSuiten rummer mange avancerede teknikker, der blandt andet gør det muligt at oprette, dele, fortolke, rapportere og meget mere, og samtidig er det super let at bruge. Det er omhyggeligt udviklet til at sikre en optimal arbejdsproces, og så giver det brugeren det komplette sæt af værktøjer, der er brug for, for at vandforvaltningen kan lade sig gøre.

Ved at kombinere GeoSuite og GeoScene3D får du en nem adgang til allerede eksisterende data og modeller. Dette kan være en stor hjælp, når man skal søge efter informationer om et bestemt område eller om virksomhedens eksisterende geologiske modeller, brønde og andre oplysninger for et område. GeoSuite samler alle dine data på en platform, og det gælder både information om borehuller, genopladnings- og bundfaldsdata, geofysik, punktdata og meget mere.