Fritid

Byg din egen Star Wars-verden

Sponsoreret

Er du til mest Luke Skywalker eller Darth Vader? Du kan nu bygge din helt egen verden af Star Wars i LEGO, der har lavet en kollektion med netop det. Den kan du købe hos legen.dk.

LEGO er et brand, der efterhånden er at finde i samtlige danske hjem og samtidig også er blevet en succes på verdensplan. Man kan stort set ikke sige legetøj uden at sige LEGO, det hænger ligesom sammen. Igennem årene har de udviklet mange forskellige kollektioner og efter Star Wars-filmene kom ud, lancerede de LEGO Star Wars, der uden sammenligning er af af LEGOs største succeser. Siden de første LEGO Star Wars-sæt blev introduceret i 1999 er der lanceret over 600 forskellige sæt, og der kommer fortsat nye til.

Oprindeligt tog sættene udgangspunkt i eventyrerne, men siden er der kommet meget mere til, så hvis du både er fan af LEGO og Star Wars, så finder du ikke en bedre kombination. For at fejre 10 års jubilæet for introduktionen af LEGO Star Wars, blev der i 2009 lanceret en LEGO Star Wars film. Sammen med LEGO-sættene er der produceret mere end hundrede forskellige LEGO Star Wars-minifigurer, og du kan finde dem alle sammen hos Legen.dk, der påstår af have Danmarks største udvalg af netop LEGO Star Wars-produkter.