Fritid

Går du og mangler en rundsav til hjemmet?

Sponsoreret

Er du ude efter en rundsav i top kvalitet? Så skal du finde den hos PrimusDanmark, der har et stort udvalg af forskellige rundsave, alt efter hvad dit behov er.

Rundsaves kan bruges i utroligt mange sammenhænge, hvad enten det er på værkstedet på arbejdet eller derhjemme til privat brug. Den er ganske enkelt en uundværlig del af enhver håndværkers redskaber. En rundsav gør nemlig arbejdet meget lettere, især hvis der skal saves store mængder træ af en vis tykkelse. Den består af en stor roterende klinge og et beskyttelsesdæksel, der skyder tilbage, når saven bruges, og på den måde kan du hurtigt og nemt save træ over på en præcis måde.

Det er dog også vigtigt at have fokus på sikkerheden, når man bruger en rundsav, for hvis den ikke håndteres rigtigt, så kan det gå meget galt. Derfor er klingen også typisk dækket, når saven ikke bruges, og der er en knap, der skal holdes nede for at rundsaven tændes. De to mest almindelige typer rundsave er den håndholdte rundsav og bordrundsaven. Den håndholdte rundsav er den hurtigste at bruge og kræver ikke så meget plads som bordrundsaven, der dog ikke kræver ligeså mange kræfter at styre.

PrimusDanmark har et stort udvalg af rundsave i højeste kvalitet, og de er produceret af det Hollandske mærke Ferm, som blandt andet lover op til 5 års garanti. Så kig forbi siden og se de mange billeder og beskriver af de forskellige rundsave.