Fritid

Udforsk Europas golfmekka

Sponsoreret

Du kan både få luksushoteller, golf og gourmet, når du vælger at tage på en golfrejse til Spanien. Spanien er de heldige ejere af Europas bedste golfbaner og tilmed danskernes foretrukne golfdestination. Skal du med på tur?  

Spanien er ikke blot en populær sommerdestination for mange danskere. Til Spanien kan man rejse året rundt og i øvrigt få varme og solskinsfyldte dage selv i de kolde vintermåneder.

Der opstår sød musik i mange golfspilleres ører, når man taler om Spanien og landets mange golfbaner. Spanien er også bedre kendt som ”Europas golfmekka”. De mere end 300 golfbaner gør, at landet i den grad lever op til sit ry.

La Quinta, Valderrama, Finca Cortesin, Rio Real og Golf Son Gual er blandt de helt store golfbaner, der vækker begejstring og lyst i mange golfspillere. Hvem vil ikke gerne spille på de imponerende baner og dele sine triumfer med nogle af de største golfspillere i verden?

Golfrejser til Spanien er din ultimative mulighed for at få dine største golfdrømme opfyldt. Spanien er alsidighedens paradis, når det kommer til golfbanerne. Hvis du er til seaside baner, parkbaner eller baner der snor sig i et bjerglandskab, så kan du finde det alt sammen i Spanien. Her kan du kombinere vilde naturoplevelser med udforende golfbanen.

Om du skal på herretur, parferie eller ud for at møde nye bekendtskaber, så er Spanien den helt rette destination at vælge. Spanien er landet for dig, der ønsker at kombinere en aktiv ferie med god mad, lækre hoteller og varmt sommervejr.