Indretning

Mærk glæden ved bambussengetøj

Sponsoreret

Trænger dit sengetøj til en udskiftning? Der findes mange slags sengetøj i den store sengetøjsverden, og når du først har fundet én slags, der er behagelig, er der tendens til at beholde det. Sådan er det også med bambussengetøj fra Nordic Weaving.

Unikt sengetøj

Er du på udkig efter et nyt sæt sengetøj? I så fald bør du uden tvivl kigge forbi nordicweaving.dk. De har nemlig noget helt særligt sengetøj, der er lavet af bambus. Dette materiale er ikke set ofte i sammenhæng med sengetøj, men der er flere gode grunde til, at du skal prøve det, nu hvor du alligevel har brug for et nyt sæt. Når du besøger Nordic Weaving, kan du se deres udvalg, og du vil hurtigt se, at det er i helt naturlige farver, nemlig hvid og beige. De neutrale farver betyder, at de passer ind i ethvert soveværelse, og de skaber en helt særlig rolig stemning i rummet. 

100 procent økologisk bambus

Bambussengetøjet fra Nordic Weaving er helt unikt. Det er nemlig bæredygtigt produceret, nemlig satinvævet i 100 procent økologisk bambus med et høj trådetal, som gør sengetøjet utrolig blødt, helt uden at der gås på kompromis med styrken og kvaliteten. Hvad der også er særligt for bambussengetøjet, er, at det er absorberende, hvilket vil sige, at det absorberer fugt, men samtidig formår af aflede det, hvilket gør det ekstremt anvendeligt for dig, der sveder om natten. Dét er praktisk! Når du forkæler dig selv med bambussengetøj fra Nordic Weaving, er det altså både behageligt, praktisk og ikke mindst høj kvalitet, du kan glæde dig til at sove med.