Tips & Tricks

Det kan du lave, når du er på barsel om vinteren

Sponsoreret

At holde dig beskæftiget indendørs i de kolde og lange vintermåneder kan være svært for enhver forælder. Selvom at du nyder den dyrebare tid med din ny lille, kan dagene for nybagte mødres barsel om vinteren være lange. 

Heldigvis findes der mange sjove og hyggelige aktiviteter, du kan give dig i kast med selv om vinteren. Der er ingen grund til bare at blive derhjemme, hvis du gerne vil opleve noget med din baby.

Idéer til vinterbarselsaktiviteter

  • Gå en tur – Når du føler dig klar til det, så start med at gå en tur. Hvis det regner eller lignende udenfor, kan du eventuelt tage i et indkøbscenter. Det kommer an på, hvad du føler for. Du vil klart få det bedre, hvis du forlader hjemmet og bevæger din krop. Og så giver det dig også noget at lave. Alt efter babyens alder er det en fordel at have mad eller snacks med. Det kan blandt andet være produkter fra Semper.
  • Vær social – Arranger en middag med andre mødre eller planlæg et arrangement, som I alle kan være med til uanset barnets alder. Det kan du gøre med din mødregruppe eller med andre mødre, du kender. Selvfølgelig er det en fordel, hvis børnene er nogenlunde samme alder.
  • Gå til noget – Der findes mange hyggelige aktiviteter indendørs for mor og baby. Det kan være en rytmikklasse, babysvømning eller noget helt tredje.

Tag i biografen – Selvom babyer og biografer måske ikke umiddelbart hører sammen, så kan det sagtens lade sig gøre. Mange biografer har nemlig noget, der bliver kaldt for babybio, som er lavet specifikt til forældre med babyer.