Indretning

Planlæg den perfekte havefest

Sponsoreret

Det er sommer, og du vil gerne holde en havefest for familie og venner. Men du har ikke før prøvet at planlægge en havefest og ved ikke, hvor du skal starte og slutte. Her finder du tips til nogle af de ting, du skal have styr på, inden gæsterne ankommer.

Forbered dig på al slags vejr

Selvom du selvfølgelig drømmer om en solrig dag, er det ikke altid, hvad det bliver til. I Danmark er det varmt og solrigt den ene dag, mens det er koldt og regnfuldt den anden dag i sommermånederne.

Hvis det ikke er en spontan havefest, kan det være en fordel at tjekke vejrudsigten mindst en uge før dagen. Hvis det ser ud til, at det regner, så kan det være en god idé med en havepavillon.

Udendørs varme er afgørende

Selv hvis din fest falder på den varmeste dag på året, har temperaturen en tendens til at falde støt om aftenen i Danmark. Derfor kan det være værd at overveje, om du skal investere i en form for udendørs opvarmning – især hvis du ikke vil have dine gæster til at gå ind i dit hus eller forlader festen tidligt.

Lav hyggelige hjørner

Hygge hører ikke kun vintertiden til. Til en havefest er det dejligt med hyggehjørner, hvor dine gæster kan sidde og snakke samt slappe af. Du kan finde dine havemøbler frem og herefter putte dejlige puder og tæpper, som folk kan hygge med. Find havemøbler her: https://www.vidaxl.dk/g/4299/havemobler.

Husk mad og drikke

En havefest er ingenting uden mad og drikke. Det behøver ikke være noget specielt. Du kan endda bede dine gæster om selv at have drikkevarer med, hvis du sørger for maden. Det er helt op til dig.